Our offer of Allweyes AI boasts AI control with extraordinary efficiency.

Basa
Products
Waca liyane
Our goal is to satisfy our customers with high precision and reliable quality to ensure that every customer can feel comfortable and confident with our goods in their applications.
Pemasok Kasur Foam Memori Putih 10 Inch paling apik
Rayson ing Zona Industri Rayson, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, China. Produk utama, Pemasok Kasur Foam Memori Putih Paling Inci Produk iki anti bakteri. Bahan-bahan sing nyedhiyakake properti sing bisa nyebabake kelembapan kanthi efektif bisa nyegah nyegah tuwuhing mikroba ing sikil. Rayson Global Co., Ltd minangka patungan patungan Sino-AS, didegake ing taun 2007 sing dununge ana ing Kota Shishan, Zona Teknologi Tinggi Foshan, lan ana ing cedhak perusahaan terkenal kayata V Nganti saiki, Rayson wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional. Kabeh produk kalebu produk anyar diwenehake kanthi desain inovatif, kualitas terjamin, lan rega kompetitif. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo para klien ing saindenging jagad. Sampeyan yakin manawa kita duwe hak ngekspor produk lan ora bakal ana kerusakan barang sing dikirim. Matur suwun sanget priksaan lan telpon. Kanthi lini produksi lengkap lan karyawan sing berpengalaman, Rayson bisa ngrancang, ngembangake, nggawe, lan nyoba kabeh produk kanthi efisien. Sajrone kabeh proses, profesional QC bakal ngawasi saben proses kanggo njamin kualitas produk. Menapa malih, pangiriman kita tepat wektu lan bisa nyukupi kabutuhan saben pelanggan. Kita janji manawa produk bakal dikirim menyang pelanggan kanthi aman. Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin ngerti luwih lengkap babagan, Hubungi langsung. Wiwit didegake, Rayson nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake solusi sing luar biasa lan apik banget kanggo para pelanggan. Kita wis netepake R dhewe& Pusat D kanggo desain produk lan pangembangan produk. Kita pancen ngetutake proses kontrol kualitas standar kanggo njamin produk bisa memenuhi utawa ngluwihi pangarepan para pelanggan. Kajaba iku, kita nyedhiyakake layanan sawise-sales kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Pelanggan sing pengin ngerti luwih lengkap babagan produk anyar utawa perusahaan, hubungi wae. Apa cara pembayaran sing sampeyan tampa? LC ing ngarsane / dening TT, Deposi 30% lan saldo 70% padha karo salinan dokumen pengiriman witinin 7 dina kerja. Kepiye cara mbongkar kasur sing digulung? 1. Lebokake karton ing permukaan sing rata ing kamar sampeyan, coba kasur metu kanthi tliti lan pasang ing kasur. 2. Ati-ati ngethok tas njaba nganggo gunting kanggo mesthekake ora ngethok plastik ing njero utawa kasur, aja nuntut piso. 3. Gulung kasur sing ditutup kanthi vakum ing kasur sampeyan 4. Ati-ati potong kantong plastik ing sadawane jam kasur wiwit dekompres, copot tas plastik kasebut. 5. Ngidini 24 jam kasur anyar dadi lengkap. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan? Ya, welcome kanggo ngunjungi pabrik kapan wae, kita cedhak bandara internasional Guangzhou Baiyun, mung butuh sakjam nganggo mobil, lan kita bisa ngatur mobil supaya bisa nggawa sampeyan.
2020/09/08
China bantal ndhuwur kasur spring bonnell spring-Rayson
Rayson ing Zon Perindustrian Rayson, Jalan Huasha, Shishan, Zona Teknologi Tinggi Foshan, Guangdong, China. Produk utama China bantal ndhuwur kasur spring bonnell spring-. Tilam spring bantal ndhuwur bonnell awet nganti kakehan ngumbah, saengga bisa digunakake minangka. Kinerja produk wis apik banget dening tim R&D inovatif. bantal ndhuwur kasur spring bonnell Rayson wis nganakake pemeriksaan sing ketat. Pemriksaan iki kalebu bagean sing bisa entrap driji lan bagian awak liyane; sudhut lan sudhut sing cetha; nyukur lan remuk poin; stabilitas, kekuatan struktural, lan daya tahan.
2020/06/19
Suparis Tilam Hotel Ekstra King ukuran Ekonomis Paling Lengkap
Rayson ing Zon Perindustrian Rayson, Jalan Huasha, Shishan, Zona Teknologi Tinggi Foshan, Guangdong, China. Produk utama Produsen Kasur King Ukuran Paling Sukses Ekstra Paling Gampang. Kasur Hotel Ukuran King ukuran Ekonomis Produk dikarepake kanthi akeh ing antarane urip utawa pakaryan masarakat. Wis digunakake kanggo omah, komersial lan industri. Rayson dikembangake miturut teknologi canggih. Iki digawe kanthi nggunakake CAD, digawe saka teknologi CNC, lan dikontrol dening teknologi sensor. Kasur Hotel Ukuran King ukuran Ekstra
2020/08/18
Produsen Kasur Spring Coil Professional
Rayson ing Zon Perindustrian Rayson, Jalan Huasha, Shishan, Zona Teknologi Tinggi Foshan, Guangdong, China. Produsen utama Produsen Kasur Profesional Coil Spring Kasur Spring Coil Rayson Spring Mattress Manufacturing ngupayakake ngembangake jinis anyar. Kasur Spring Coil Kontrol kualitas Rayson dikendhaleni. Nutupi materi saka aluminium, bobot trek, tingkat kalis bunyi, level safety geni lan liya-liyane.
2020/07/13
Our Service
If you cannot find any off-the-shelf products suitable for the project, let ASH Light ’s professional customization service help
1. Inquiry: Customers tell the desired form factor, performance specifications, life cycle, and compliance requirements.
2. Design: The design team is involved from the start of a project to ensurethe best custom designed products to suit clients’ needs..
3. Quality Management: In order to supply high quality structures, we maintain an effective & efficient Quality Management System.
Our goal is to satisfy our customers with high precision and reliable quality to ensure that every customer can feel comfortable and confident with our goods in their applications.
King Single Spine Care Kanggo kasur taruna
RSP-TP265 yaiku desain Model kanggo bocah enom gumantung karo kabutuhan awak. Koil kanthong Rayson independen bisa ndhukung balung mburi kanthi individu lan ngetutake owah-owahan awak bocah nalika tuwuh.
2020/05/19
About Us
ASH LIGHT serves as a mature manufacturer of home lighting since 1992.
The company takes up an area of 18,000, We enroll 1200 workers, consisting of the design team, R&D team, production team, and after-sales team. A total of 59 designers are responsible for the structure and appearance of the products. We have 63 staff to monitor the finished products at different processing phrases.

With all the staff full of responsibility, we strive for being the home lighting specialist with a commitment to quality.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.