Dyshek i vazhdueshëm pranveror

Dyshekët Rayson Spring. As ju ​​nuk do të ndiheni shumë të ngrohtë, pasi ndërtimi i hapur i pranverës lejon që ajri të qarkullojë. Për të gjetur zgjidhjen tuaj të përsosur të gjumit, zgjidhni një dyshek të fortë ose të mesëm të fortë, të shoqëruar me një bazë të shtratit të hekurt ose bazën e dyshekut. Dyshekët e çarë janë shumë të fortë, dhe një shtresë dysheku do të përmirësojë rehatinë dhe do t'ju mbrojë dyshekun për vitet që vijnë.

Orendi shtëpiake Produkte për shtroje Shkumë kujtese 5 zona Dyshekët e pranverës Ngjyra jeshile Matelas
Orendi shtëpiake Produkte për shtroje Shkumë kujtese 5 zona Dyshekët e pranverës Ngjyra jeshile Matelas
Dyshekët Pranvera Memory Foam 5 zona është bërë nga susta xhepi, me shkumë me dendësi të lartë 5 Zone. Dizajn luksoz, elegant, modern. Çdo madhësi dhe model mund të personalizohet.
Dyshek pranverë me xhepa Latex Jastëk
Dyshek pranverë me xhepa Latex Jastëk
Latex Jastëk Top 3 Zonat Xhepi i pranverës së xhepit + Jastëk jastëk Top 3 zona dyshek pranverë xhepi, https: //www.raysonglobal.com.cn