Our offer of Allweyes AI boasts AI control with extraordinary efficiency.

Products
MACA DEUI
Our goal is to satisfy our customers with high precision and reliable quality to ensure that every customer can feel comfortable and confident with our goods in their applications.
Produsén Kasét Spring Coil Profesional

Produsén Kasét Spring Coil Profesional

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zona, Guangdong, China. Produk utama produsén Tilel Panas Coil Spring. Kasur Spring Coil Kasur Rayson Spring Mattress ngusahakeun ngembangkeun jinis énggal. Kasur Spring Coil Kontrol kualitas Rayson dikawasa ketat. Éta nyertakeun bahan alumunium, beurat lagu, laju kalis, tingkat kaamanan seuneu sareng sanésna.
2020/07/13
Ukuran Raja Ukuran Royal Suite Bantal Top Produsén Tilas Lima Star

Ukuran Raja Ukuran Royal Suite Bantal Top Produsén Tilas Lima Star

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zon, Guangdong, China. Produk utama Profesional Raja Ukuran Royal Suite Bantal Top Produsén Tilas Lima Star. King Ukuran Royal Suite Bantal Top Lima Star Tilam Produk ieu anti cai. Kelim di dinya diterapkeun sareng segel kelim anu bakal ngajaga kelembapan ti meresap. King Ukuran Royal Suite Bantal Top Lima Star Tilam Produk parantos kéngingkeun réspon pasar anu hadé pikeun kauntungan ékonomi poténsial sareng aplikasi lega.
2020/07/08
Cina (Marriott / Hilton) Koléksi Hotel EuroTop 5 Star Hotel Kasur pabrik-

Cina (Marriott / Hilton) Koléksi Hotel EuroTop 5 Star Hotel Kasur pabrik-

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zon, Guangdong, China. Produk utama China (Marriott / Hilton) Koléksi Hotel EuroTop 5 Star Hotel Kasur pabrik-. (Marriott / Hilton) Koléksi Hotel EuroTop 5 Star Hotel Tilam Téhnologi konservasi énergi anu béda digunakeun dina pengembangan Rayson. Konversi frekuensi, suprési bedah listrik, atanapi téknologi pangaturan éléktromagnétik parantos dianut pikeun ngamangpaatkeun listrik. Éta tiasa masihan pangguna pangalaman bobo pangsaéna di pasar. Éta alami ambekan, sareng ngaleungitkeun Uap sareng ngirangan pangalaman késang. (Marriott / Hilton) Koléksi Hotel EuroTop 5 Star Hotel Tilam Harga produk ieu kalapa na ayeuna seueur dianggo di pasar.
2020/07/03
Cina manufaktur High Plush Beus Dipasangan Usum Bambu Dipasang

Cina manufaktur High Plush Beus Dipasangan Usum Bambu Dipasang

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zon, Guangdong, China. Produk utama China Mupang High Plush Beus Pladu Dipasang Padamaran-. Kasur Plengkung Kasut Bambu Dipasang High Quality High Rayson nyayogikeun standar pamariksaan kelas munggaran.
2020/07/03
Our Service
If you cannot find any off-the-shelf products suitable for the project, let ASH Light ’s professional customization service help
1. Inquiry: Customers tell the desired form factor, performance specifications, life cycle, and compliance requirements.
2. Design: The design team is involved from the start of a project to ensurethe best custom designed products to suit clients’ needs..
3. Quality Management: In order to supply high quality structures, we maintain an effective & efficient Quality Management System.
Case
MACA DEUI
Our goal is to satisfy our customers with high precision and reliable quality to ensure that every customer can feel comfortable and confident with our goods in their applications.
Raja Tunggal Gulung Asuhan Pikeun Kasur Pameget

Raja Tunggal Gulung Asuhan Pikeun Kasur Pameget

RSP-TP265 mangrupikeun desain modél pikeun rumaja gumantung kana sarat awakna. Coil saku Rayson Independent tiasa ngadukung tulang tonggong masing-masing sareng turutan parobahan awak barudak nalika aranjeunna ngembang.
2020/05/19
About Us
ASH LIGHT serves as a mature manufacturer of home lighting since 1992.
The company takes up an area of 18,000, We enroll 1200 workers, consisting of the design team, R&D team, production team, and after-sales team. A total of 59 designers are responsible for the structure and appearance of the products. We have 63 staff to monitor the finished products at different processing phrases.

With all the staff full of responsibility, we strive for being the home lighting specialist with a commitment to quality.

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US

Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.