Our offer of Allweyes AI boasts AI control with extraordinary efficiency.

Bahasa
Products
MACA DEUI
Our goal is to satisfy our customers with high precision and reliable quality to ensure that every customer can feel comfortable and confident with our goods in their applications.
Pangsaéna Kasur Busa Kulit Mémori 10 Inci Pangsaéna
Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, Cina. Produk utama Best 10Inch White Memory Foam Mattress Supplier Produk ieu anti baktéri. Bahan na nampilkeun sipat uap-uap sacara efektif tiasa ngabantosan nyegah tumuhna mikroba anu nyababkeun bau dina suku. Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun patungan patungan Sino-AS, didirikeun taun 2007 anu perenahna di Kota Shishan, Foshan High-Tech Zone, sareng éta linggih caket perusahaan terkenal sapertos V Sajauh ieu, Rayson parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas internasional. Sadaya produk kalebet produk énggal kami disayogikeun ku desain inovatif, kualitas dijamin, sareng harga kalapa. Saatos taun pamekaran, kami parantos netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng klien kami di seluruh dunya. Punten yakin yén kami ngagaduhan hak ngekspor produk kami sareng moal aya karusakan dina barang anu dikirim. Kami leres-leres ngabagéakeun patarosan anjeun sareng nelepon. Kalayan jalur produksi lengkep sareng padamel anu berpengalaman, Rayson tiasa mandiri ngarancang, ngembangkeun, ngadamel, sareng nguji sadaya produk dina éfisién. Sapanjang prosés, profesional QC kami bakal ngawas unggal prosés pikeun mastikeun kualitas produk. Sumawona, pangiriman kami tepat waktos sareng tiasa nyumponan kabutuhan unggal palanggan. Kami janji yén produk dikirim ka konsumén aman sareng sehat. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi hoyong terang langkung seueur perkawis kami, panggil kami langsung. Saprak didirikeun, Rayson tujuanna pikeun nyayogikeun solusi anu luar biasa sareng berkesan pikeun konsumén urang. Kami parantos netepkeun basa Sunda nyalira& Pusat D pikeun desain produk sareng pamekaran produk. Kami mastikeun nuturkeun prosés pangendali kualitas standar pikeun mastikeun produk kami cocog atanapi ngaleuwihan ekspektasi konsumén. Salaku tambahan, kami nyayogikeun jasa saatos-penjualan pikeun konsumén di panjuru dunya. Palanggan anu hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk énggal kami atanapi perusahaan kami, ngan ngahubungi kami. Naon cara mayar anjeun nampi? LC dina pandangan / ku TT, 30% Deposi sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan dokumén pangiriman witinin 7 dinten damel. Kumaha ngabongkar kasur anu digulung? 1. Teundeun karton kana permukaan datar di kamar anjeun, saksama narik kasur sareng nempatkeun kana ranjang anjeun. 2. Ati-ati neukteuk kantong luar ku gunting pastikeun teu motong palastik goréng di jero atanapi kasur, ulah nungtut péso. 3. Gulungkeun kasur vakum anu disegel kana ranjang anjeun 4. Ati-ati motong kantong plastik sapanjang jam tangan bari kasur langsung didekompres, Cabut kantong plastik. 5. Ngidinan 24 jam kasur anyar anjeun pikeun ngembangna pinuh. Dupi abdi didatangan pabrik anjeun? Leres, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé, kami caket bandara internasional Guangzhou Baiyun, éta ngan ukur butuh sajam ku mobil, sareng urang tiasa nyetél mobil kanggo ngajemput anjeun.
2020/09/08
Cina bantal luhureun kamét spring bonnell spring-Rayson
Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zona, Guangdong, China. Produk utama China bantal top bonnell spring kasur spring-. bantal top bonnell spring tilam awét pikeun sering kali cuci, janten éta tiasa dianggo salaku. Prestasi produk parantos pisan ningkat ku tim R&D inovatif urang. bantal top bonnell spring kasur Rayson parantos ngaliwat pamariksaan ketat. Pamariksaan ieu ngalibatkeun bagian-bagian anu tiasa ngasupan ramo sareng bagian awak anu sanés; ujung anu seukeut sareng sudut; nyukur sareng lebet poin; stabilitas, kakuatan struktural, sareng daya tahan.
2020/06/19
Ekonomis Ukuran Raja Ukuran Paling Ukuran Hotel Kasur
Rayson di Zon Perusahaan Rayson, Jalan Huasha, Shishan, Zona Téknologi Tinggi Foshan, Guangdong, Cina. Produk utama Énténg Raja Énggal Paling Pikasa Élmu Maset Panyadia Hotel. Maman Raja Ukuran Ekonomis Raja Ukuran Produkna mangrupikeun paménta anu luhur di antawis kahirupan masarakat atanapi padamelan. Éta geus loba dipaké pikeun padumukan, komersial, jeung industri. Rayson dikembangkeun dina téknologi canggih. Hal ieu dirarancang nganggo CAD, diciptakeun ku téknologi CNC, sareng dikawasa ku téknologi sensor. Maman Raja Ukuran Ekam Raja Kasur FAQ: 1.Adeu perusahaan dagang atanapi pabrik? Kami pabrik, urang ngahususkeun dina mérésan kasur, lawon henteu anyaman sareng cinyusu langkung ti 10 taun.at dina waktos anu sami, urang gaduh tim penjualan profésional pikeun ngurus bisnis antar nasional. 2. Naha anjeun ngabantosan kuring ngadamel desain urang sorangan atanapi nganggo logo kuring dina produk? Urang tiasa ngalakukeun kasur numutkeun desain anjeun atanapi nyayogikeun jasa OEM ngan kedah anjeun masihan kami karya seni produk atanapi poto logo. 3. Naon metode pamayaran anu anjeun nampi? LC atos ku / ku TT, 30% Deposi sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan dokumen pengiriman witinin 7 dinten padamelan. Hiji hal anu penting anu kuring kedahkeun: 1.Maybe éta rada béda ti naon anu anjeun lereskeun. Kanyataanna, sababaraha parameter sapertos pola, struktur, jangkungna sareng ukuran tiasa disaluyukeun. 2.Maybe anjeun bingung ngeunaan poténsi kasual cinyusu anu paling laris. Muhun, berkat pangalaman 10 taun, kami bakal masihan anjeun sababaraha naséhat profésional. Nilai inti kami nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngadamel langkung kauntungan. 4. Kami bungah bagikeun kaédah sareng anjeun, ukur ngobrol sareng kami. Ngeunaan: Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun usaha gabungan Sino-AS, ngadeg di 2007 anu aya di Shishan Town, Foshan High-Tech Zona, sareng tempatna caket perusahaan anu kawéntar sapertos Volkswagen, Honda Auto sareng Chimei Innolux.The pabrik nyaéta kira-kira 40 menit ku mobil tina Bandara Internasional Guangzhou Baiyun sareng Balé Paméran Kanton Kanton.
2020/08/18
Produsén Kasét Spring Coil Profesional
Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zona, Guangdong, China. Produk utama produsén Tilel Panas Coil Spring. Kasur Spring Coil Kasur Rayson Spring Mattress ngusahakeun ngembangkeun jinis énggal. Kasur Spring Coil Kontrol kualitas Rayson dikawasa ketat. Éta nyertakeun bahan alumunium, beurat lagu, laju kalis, tingkat kaamanan seuneu sareng sanésna.
2020/07/13
Our Service
If you cannot find any off-the-shelf products suitable for the project, let ASH Light ’s professional customization service help
1. Inquiry: Customers tell the desired form factor, performance specifications, life cycle, and compliance requirements.
2. Design: The design team is involved from the start of a project to ensurethe best custom designed products to suit clients’ needs..
3. Quality Management: In order to supply high quality structures, we maintain an effective & efficient Quality Management System.
Case
MACA DEUI
Our goal is to satisfy our customers with high precision and reliable quality to ensure that every customer can feel comfortable and confident with our goods in their applications.
Raja Tunggal Gulung Asuhan Pikeun Kasur Pameget
RSP-TP265 mangrupikeun desain modél pikeun rumaja gumantung kana sarat awakna. Coil saku Rayson Independent tiasa ngadukung tulang tonggong masing-masing sareng turutan parobahan awak barudak nalika aranjeunna ngembang.
2020/05/19
About Us
ASH LIGHT serves as a mature manufacturer of home lighting since 1992.
The company takes up an area of 18,000, We enroll 1200 workers, consisting of the design team, R&D team, production team, and after-sales team. A total of 59 designers are responsible for the structure and appearance of the products. We have 63 staff to monitor the finished products at different processing phrases.

With all the staff full of responsibility, we strive for being the home lighting specialist with a commitment to quality.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.