Pangsaéna Kasur Busa Kulit Mémori 10 Inci Pangsaéna

Pangsaéna Kasur Busa Kulit Mémori 10 Inci Pangsaéna

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, Cina. Produk utama Best 10Inch White Memory Foam Mattress Supplier


Produk ieu anti baktéri. Bahan na nampilkeun sipat uap-uap sacara efektif tiasa ngabantosan nyegah tumuhna mikroba anu nyababkeun bau dina suku.


Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun patungan patungan Sino-AS, didirikeun taun 2007 anu perenahna di Kota Shishan, Foshan High-Tech Zone, sareng éta linggih caket perusahaan terkenal sapertos V

Sajauh ieu, Rayson parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas internasional. Sadaya produk kalebet produk énggal kami disayogikeun ku desain inovatif, kualitas dijamin, sareng harga kalapa. Saatos taun pamekaran, kami parantos netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng klien kami di seluruh dunya. Punten yakin yén kami ngagaduhan hak ngekspor produk kami sareng moal aya karusakan dina barang anu dikirim. Kami leres-leres ngabagéakeun patarosan anjeun sareng nelepon. Kalayan jalur produksi lengkep sareng padamel anu berpengalaman, Rayson tiasa mandiri ngarancang, ngembangkeun, ngadamel, sareng nguji sadaya produk dina éfisién. Sapanjang prosés, profesional QC kami bakal ngawas unggal prosés pikeun mastikeun kualitas produk. Sumawona, pangiriman kami tepat waktos sareng tiasa nyumponan kabutuhan unggal palanggan. Kami janji yén produk dikirim ka konsumén aman sareng sehat. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi hoyong terang langkung seueur perkawis kami, panggil kami langsung. Saprak didirikeun, Rayson tujuanna pikeun nyayogikeun solusi anu luar biasa sareng berkesan pikeun konsumén urang. Kami parantos netepkeun basa Sunda nyalira& Pusat D pikeun desain produk sareng pamekaran produk. Kami mastikeun nuturkeun prosés pangendali kualitas standar pikeun mastikeun produk kami cocog atanapi ngaleuwihan ekspektasi konsumén. Salaku tambahan, kami nyayogikeun jasa saatos-penjualan pikeun konsumén di panjuru dunya. Palanggan anu hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk énggal kami atanapi perusahaan kami, ngan ngahubungi kami.


Naon cara mayar anjeun nampi? LC dina pandangan / ku TT, 30% Deposi sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan dokumén pangiriman witinin 7 dinten damel. Kumaha ngabongkar kasur anu digulung? 1. Teundeun karton kana permukaan datar di kamar anjeun, saksama narik kasur sareng nempatkeun kana ranjang anjeun. 2. Ati-ati neukteuk kantong luar ku gunting pastikeun teu motong palastik goréng di jero atanapi kasur, ulah nungtut péso. 3. Gulungkeun kasur vakum anu disegel kana ranjang anjeun 4. Ati-ati motong kantong plastik sapanjang jam tangan bari kasur langsung didekompres, Cabut kantong plastik. 5. Ngidinan 24 jam kasur anyar anjeun pikeun ngembangna pinuh. Dupi abdi didatangan pabrik anjeun? Leres, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé, kami caket bandara internasional Guangzhou Baiyun, éta ngan ukur butuh sajam ku mobil, sareng urang tiasa nyetél mobil kanggo ngajemput anjeun.

2020/09/08
TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013
Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.